Naduljuj z nakupom
Košarica
Košarica je prazna
Dodaj izdelke

O nas


Podjetje DEPORTIVO d.o.o. se na slovenskem trgu razvija že od leta 1992 naprej, sprva ustanovljeno z namenom opravljanja trgovinske dejavnosti, danes smo eden vodilnih dobaviteljev živil in prehrambnih izdelkov, specializirani na področju celovite oskrbe picerij in restavracij.

Z več kot 25-timi zaposlenimi ves čas budno spremljamo dogajanje na trgu in ob tem težimo predvsem k prilagajanju in ugajanju vse večjim zahtevam naših cenjenih strank, ki nas z dolgoletnimi izkušnjami kar najbolje usmerjajo v prihodnost. S takšnim sodelovanjem smo si na podlagi mnenj naših strank, priborili vodilno vlogo v naši panogi.

Dejavnost opravljamo v letu 2019 na novo dograjenih poslovno-skladiščnih prostorih, sodobno opremljenih s hladilno–zamrzovalnimi komorami na več kot 1800 m2 površin in z več kot 2500 razpoložljivimi paletnimi mesti, vse v skladu z najnovejšimi, visoko tehnološko dovršenimi standardi, ki urejajo področje skladiščenja živil (HACCP). 

Ponašamo se s proizvodnjo več različic lastne blagovne znamke ribanega sira DEPORTIVO MIX, ki je v osnovi namenjen za picerije kot glavna sestavina pri pripravi pizz, zelo dobro pa so ga sprejele tudi pekarne, restavracije in trgovine. 

Distribucijo živil po celotni Sloveniji dnevno vršimo z lastnimi vozili opremljenimi z dvo-režimskimi temperaturnim režimom in po najvišjih standardih zagotavljanj kakovosti.

Stopite v stik z nami

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Deportivo d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.